top of page

Kæmpe matchmaking arbejde i gang // Hvem skal repræsentere Danmark ved de internationale skønhedskon


Smukke Iben repræsenterede Danmark ved Miss Intercontinental i 2012.


Efteråret er højsæson for internationale skønhedskonkurrencer. Jeg skal sende syv piger afsted over de næste tre måneder, og jeg mangler fortsat at udvælge repræsentanter til fem af dem. Indtil nu har vi holdt online casting på to af de fem, og lige nu er jeg gået i gang med det store matchmakingarbejde.

De forskellige internationale konkurrencer leder efter forskellige typer af piger. Derfor handler det nu for mig om, at finde de piger, der hver i sær passer til de forskellige internationale skønhedskonkurrencer.

Det her er den mest nervepirrende del af mit arbejde. Jeg vil så gerne vælge de rigtige piger, som kan tage ud og vinde hele sejren med hjem til Danmark. Når jeg skal udvælge pigerne, går jeg selvfølgelig først efter at finde et look, som vil passe til den internationale skønhedskonkurrence. Derefter er det vigtigt for mig, også at finde en pige som er sød, imødekommende, åben og ikke mindst arrangageret og hårdarbejderne.

Sidste år gik det helt fantastisk for Queen of Scandinavias piger, og med den rekordstore succes for danske skønheder i udlandet, ligger der nu et ekstra pres på mig. Udover de mange top 10 placeringer og titler som vores danske piger vandt sidste år, så havde vi også tre piger, der gik hen og vandt hver deres internationale skønhedskonkurrence. Det er vigtigt for mig, at vi i Danmark fortsat kæmper med om topplaceringerne ved de internationale konkurrencer, og derfor skal jeg vælge de rigtige piger og sørger for, at de bliver forberedt på bedst mulige måde inden afrejse.

// Josephine

Comments


bottom of page