top of page

KÆMPE UDSALG // DESIGN DIT EGET UR
Jeg er faldet over et genialt koncept, hvor du virkelig billigt kan være med til at designe dit eget ur. Lige nu har de ovenikøbet udsalg!

Jeg bruger ofte mine ure som accessories, og tanken om derfor at kunne skifte looket på mit ur i takt med at jeg også skifter outfit er jo genial. Netop den løsning tilbyder Olivercph. Deres ure har et virkelig fint og tidsløst design, samtidig med, at det er sindssygt nemt at skrifte remmen på uret – og derved urets look. På den måde bliver man heller aldrig træt af sit ur, for det kan hele tiden redesignes og få et nyt udtryk med en ny rem.

Remmen skiftes nemt uden brug af værktøj, men i stedet ved et tryk på en lille fjeder på indersiden af remmen, som løsner remmen fra uret.

Med ét ur og flere remme kan du altså gå fra at have et helt klassisk ur med en sort rem, til et ur med en pink, hvid eller rød rem, når der skal lidt mere farve på.


Jeg har selv forelsket mig ret meget i den brune og den røde rem. Jeg synes kombinationen af den klassiske skive og de elegante remme er super fin. Når remmen så bliver rød, bliver det hele poppet lidt ekstra op. Det fede er i, at man kan skifte udtrykket efter humør og anledning.

Lige nu kan du købet et ur til kun 499 kr. Se hele udvalget her.

God shoppinglyst 😉

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt
Comentários


bottom of page