top of page

KØB BOGEN: SÅDAN VINDER DU EN SKØNHEDSKONKURRENCE

I mange år har bogen være forbeholdt en meget lille og udvalgte gruppe af piger, men nu får du mulighed for også, at få fingre i bogen, der kan sende dig øverst på sejrsskamlen til store internationale skønhedskonkurrencer.

Måske lyder det, som et dårligt salgstrick, men ikke desto mindre er det sandt. I 2010 skrev jeg e-bogen ‘Sådan vinder du en international skønhedskonkurrence’ og siden har bogen ført stort set alle de piger, der har modtaget den til tops ved internationale skønhedskonkurrencer.

Til dig der ikke ved det, så vandt jeg selv Danmarks største skønhedskonkurrence Queen Of Scandinavia i 2009. Samme år vandt jeg titlen ‘Miss Elegance’ til en verdens største internationale skønhedskonkurrencer ‘Miss Supranational’ og i 2010 vandt jeg hele den internationale skønhedskonkurrence ‘Miss Exclusive Of The World.’ Yderligere fik jeg i slutningen af 2009-2016 ansvaret for at finde, udvælge og træne de danske piger, som Queen Of Scandinavia har sendt afsted til internationale skønhedskonkurrencer i hele verden. Det er gennem mine egne oplevelser med skønhedskonkurrencer og mit arbejde med at træne andre piger, at jeg har udformet og skrevet en håndgribelig guide til, hvordan man vinder en skønhedskonkurrence.

Indtil nu har jeg kun foræret bogen til de piger, som jeg gennem mit arbejde med skønhedskonkurrencen Queen Of Scandinavia, havde udvalgt til at repræsentere Danmark ved en international skønhedskonkurrence. Men nu hvor jeg for nylig har trukket mig ud af branchen, har jeg valgt at lade bogen komme alle danske piger, der drømmer om at vinde en skønhedskonkurrence til gode.

BOGEN DER GUIDER DIG TIL SEJR

Min E-bog er skrevet og tilrettet over en lang årerække. Hver gang en af mine piger, er kommet hjem fra en skønhedskonkurrence har jeg spurgt om de synes, der var noget, som de manglede svar på i bogen, og hvis der har været noget, er det blevet rettet til.

Derfor kan jeg ganrantere dig, at du med min e-bog i hånden får en ærlig, praktisk guide til hvordan du vinder en skønhedskonkurrencen. Bogen beskriver både de store træk, men går også ned i de mindste detaljer, der skal sikre dig en plads på sejrsskamlen. Du bliver guidet i hvert et skridt du skal tage fra start til slut.

Med bogen i hånden har fire af mine piger, vundet hver deres internationale skønhedskonkurrence. Det skete på bare tre år. Normalt går der 20 eller 30 år imellem, at en danske pige vinder en international skønhedskonkurrence. Udover de fire der endte øverst på sejrsskamlen, er stort set alle de andre piger, jeg har sendt afsted også kommet hjem med et trofæ. Der har du beviset på, at bogen virker.SÅDAN FÅR DU FAT I BOGEN

Bogen koster 249 kroner, og bliver sendt til dig som E-bog pr. mail. Din personlige E-bog bliver mærket med dit navn. For at få fingre i bogen skal du sende en mail til mig på josephine@helbrandt.dk

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt


bottom of page