top of page

KØBENHAVNS NOK MEST INTERNATIONALE RESTAURANTJeg havde en helt fantastisk mad-oplevelse i lørdags! Da vi boede på AC Hotel Bella Sky i weekenden besøgte vi nemlig deres rooftop restaurant SUKAIBA. En restaurant som jeg har hørt utroligt meget godt om, og som jeg virkelig havde glædet mig til at besøge. SUKAIBA servere mad, der forener og forbinder det japanske og nordiske køkken, og hvis den kombination ikke lyder perfekt, så ved jeg ikke hvad gør?

Så snart du træder ind på restauranten, føler du straks, at du er i udlandet. Det er få steder i Danmark, hvor man fra 23 sal kan nyde en middag med udsigt udover byen og får den internationale-vibe, som hele stedet emmer af på SUKAIBA. Vi startede med at sætte os til rette i baren, hvor vi ville starte vores middag med cocktail.

Deres cocktailkort er meget anderledes, og det er fedt ikke bare at skulle vælge imellem en gin & tonic eller en mojito, men i stedet skulle gå lidt på opdagelse i deres cocktailkort, der er fyldt med et hav af lækre cocktails, jeg aldrig havde smagt før. Vores ‘before dinner drinks’ blev ikke bare til en lækker drink, men til en hel oplevelse. Der er ingen tvivl om, at bartenderen ved hvad han laver og intet er overladt til tilfældighederne.

Efter en meget velsmagende cocktail gik vi til bords – klar til at deres 8-retters menu. Jeg havde virkelig glædet mig til at smage deres mad og mine forventinger var tårnhøje – heldigvis blev de fuldstændig indfritet.

Ind kom de lækreste retter små retter, der hver i sær udgjorde en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Kvaliteten var i top, og der var virkelig kælet ikke bare for smagen, men også for præsentationen af hver ret.

For mig er et kvalitetsstempel af sushi, når det smager af så meget i sig selv, at man ikke behøver wasabi til sin soya. Præcis sådan var den sushi vi fik på SUKAIBA, og præcis lige så gennemført var alle de andre retter også.

Under middagen spillede en cool DJ sprøde toner udover restauranten, og oplevelsen af at sidde i en international setting, der normalt ikke forbindes med København eller Danmark fortsætter. En middag på SUKAIBA er klart en oplevelse, som man ikke må snyde sig selv for. Maden er noget af det bedste, jeg nogensinde har fået og i de fantastiske omgivelser, får du en restaurantoplevelse, man ikke får andre steder i landet.

Kæmpe anbefaling herfra! Hvis du vil læse mere om SUKAIBA, kan du gøre det på deres hjemmeside lige – her.

Comments


bottom of page