top of page

KLAR TIL DEN FØRSTE KÆRESTE-WEEKEND SOM MAND & KONE
Uh den er tiltrængt den her – og ret genialt planlagt, hvis jeg selv skal sige det 😉 Efter at have været væk fra Andreas i en lille måned, er det eneste jeg har lyst til, at være sammen med ham og slappe fuldstændig af. Det er præcis det vi skal i den her weekend. Jeg har arrangeret et ophold til os på Hotel Bella Sky, og den kommer ikke til at stå på noget som helst andet spa, nærvær og god mad!

Vi rykker ind i det smukke 4-stjernede designhotel i eftermiddag, og jeg glæder mig virkelig til at opleve hvad de har at byde på. Jeg har besøgt hotellet tidligere, men kun for at holde møder, så nu glæder jeg mig til at opleve de lækre omgivelser som hotelgæst, og ikke mindst afprøve deres spa, som jeg har hørt virkelig godt om.

Fordi missionen er, at den skal stå på max hygge og afslapning, har jeg har også booket bord til os på selve hotellet både fredag og lørdag. Vi skal ikke flytte os ret meget ud af flækken, kan I nok høre 😉 Normalt synes jeg, at det kan være en noget kedelig oplevelse at spise på et hotel, men jeg har bare hørt så uendeligt meget godt om de to restauranter SUKAIBA og Basalt, at jeg følte mig nødsaget til nu endelige at få dem afprøvet. Har I eksempelvis set SUKAIBA på Instagram? Hvis det ikke ser lækkert ud, så ved jeg ikke var gør 😉

Stay tuned for ren hyggelig, kærlighed, afslapning og god mad! Husk at I altid kan følge med lidt mere løbende og undervejs på min Instagram @josephinehelbrandt

コメント


bottom of page