top of page

KONKURRENCE // MIN BLOG FYLDER 10 ÅR

Det er ikke til at forstå, at min blog nu fylder 10 år. Den har ligget på forskellige domæner og ændret udtryk undervejs, men fælles for alle 10 år er, at bloggen altid har afspejlet en del af mit liv og været et sted, hvor jeg har kunne dele ud af mit arbejde – bl.a med Queen Of Scandinavia, der udgjorde meget af mit indhold i de år, hvor et stod på, men også et sted hvor jeg har kunne dele mine interesser, bider fra min hverdag, frustationer og store livsbegivenheder.

Det er for sindssygt at tænke på, at jeg nu har delt ud af mit liv online i knap en tredjedel af mit liv.

Jeg startede bloggen i 2009. Dengang var der ikke noget der hed blogs, og min tanke var slet ikke at skabe en platform, hvor andre skulle læse med. Det hele startede fordi jeg selv vandt Queen Of Scandinavia og ønskede at lave en dagbog, over de ting jeg oplevede i den periode. Hurtigt fik bloggen andre besøgende, og med årerne har den udviklet sig til det, som den er i dag.

Jeg er super glad og taknemlig for alle dem, der læser med, kommenterer og engagerer sig i mit indhold. Tak fordi du følger med – uanset om du har gjort det igennem alle 10 år, eller er kommet til undervejs.

Tænk hvor meget der er sket på 10 år. Tænk hvor meget, der kan nå at ske på de næste 10!

KONKURRENCE Som en lille ydmyg tak til alle jer, der følger med, har jeg i dag sat en præmie på højkant! Du har mulighed for at vinde 10 klip – 10 træninger hos Pilates CPH. Et studie hvor jeg selv er blevet lykkelig for at træne! De har nogle super lækre lokaler, man er aldrig ret mange på et hold og instruktørerne er hamrende professionelle og dygtige!

For at deltage i konkurrencen skal du hoppe over på min Instagram: @ josephinehelbrandt

Comments


bottom of page