top of page

KONKURRENCE // VIND ET PROFESSIONELT SHELLAC KIT FRA LE MINI MACARONDet er blevet tid til endnu en konkurrence – og sikken en anledning til at bryde tavsheden her på bloggen. Der har virkelig været nok at se til de sidste 10 dage og det har desværre betydet, at jeg ikke har fået opdateret hverken Instagram eller bloggen. Men her er jeg – stadig i live 😉

I dag har jeg netop skudt gang i en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde det her virkelig fine sæt fra Le Mini Macaron. Jeg er selv blevet virkelig glad for de professionelle neglekits, som gør at jeg kan lægge en flot og holdbar shellac her hjemme og hverken behøver at bruge tid eller penge på at besøge de dyre negleklinikker.

Den lille lampe med UV, som ligner en lille macaron – der af navnet 😉 har et lys, der gør at gel lakken hærder på 30 sekunder og holder i op til 10 dage!

For at deltage i konkurrencen skal du hoppe over på min Instagram-profil: @josephinehelbrandt

Vinderen trækkes på onsdag d. 29 maj og bliver offentliggjort på min Instagram. Rigtig meget held og lykke 🙂

bottom of page