top of page

KONKURRENCE // VIND ORGANIC HUDPLEJE FRA EVOLVE & S5Jeg synes, at julen går så stræk! Tænk at det allerede er 10 dage siden, at kalenderen viste første december og jeg satte ild i mit kalenderlys for første gang. Selvom tiden flyver afsted henover hovedet på mig, så forsøger jeg at nyde hvert et minut af julen! Jeg håber, at julestemningen også er ved at indfinde sig ude hos jer, og at I synes, det er hyggeligt at deltage i min pakkekalender.

Det er blevet tid til at åbne den 10. pakke i min store pakkekalender, og i dag har I mulighed for at vinde nogle super lækre skønhedsprodukter fra Evolve Organic beauty og søster-brandet S5. Jeg er selv rigtig glad for begge brands, og særligt deres olier, synes jeg er virkelig lækre på huden.

I dagens pakke finder du Superfood 360 Serum, som er en super lækker serum, der kan bruges til alle hudtyper og alle aldre. Den er fyldt med effektive og naturlige superfood produkter, som beskytter og samtidig forbedre hudens fasthed og minimere rynker.

I pakken finder du også Climate Veil Tinted SPF 20, som er en blanding af hudpleje og solbeskyttelse. Den er fyldt med anti-aging ingredienser og beskytter samtidig mod både UVA- og UVB-stråler. Den er let farvet og giver derfor en smuk og ensartet hud ved påføring.

Derudover kan den heldige vinder se frem til at forkæle sin hud med Multi Peptide 360 Moisture Cream, som er en anti-aging creme, der er spækket med superfood-ingredienser og grønne ‘hi-tech’ ingredienser, der tilsammen minimere rynker, forbedre fasthed og hudtone, ligesom den tilfører intens fugt til huden.

I pakken finder du også tre produkter fra S5. Den første produkt er deres Calm Serum, som beroliger sensitiv hud og beskytter huden mod stress, samtidig med at den tilfører en masse fugt. Det andet produkt fra S5 er Illuminate Serum, som er et serum designet til hud der viser tegn på pigmentforandringer. Den dæmper synligheden af pigmentforandringer og udjævner hudtonen, så du får en mere ensartet og smukkere hud.

Sidst men ikke mindst får den heldige vinder fingrende i en Neutralise Cleanser, som er en let og oliefri ansigtsrens, der nænsomt renser, fjerner makeup og urenheder uden at irritere huden. Samtidig tilfører den fugt og beroliger irritation i huden.
For at deltage i konkurrencen om de seks lækre produkter, til en samlet værdi af 2024 kr skal du gøre følgende:

1. Følge @josephinehelbrandt på Instagram.

2. Like billedet på min Instagram og tagge tre veninder i en kommentar.

Vinderen trækkes den 30/12 og får direkte besked. Rigtig meget held og lykke 🙂

bottom of page