top of page

Kun én uge til første Queen Of Scandinavia casting!


Desktop22

Så er der kun en uge til den første casting på Queen Of Scandinavia 2015 finder sted! Den første by vi besøger er Sønderborg, en by vi ikke tidligere har afholdt casting i, og jeg glæder mig meget til at se hvad byen har at byde på!

:-)

Hvis du kender en smuk pige fra det område, så send hende endelig en besked om at vi kommer.

Lige nu har jeg rigtig travlt med at få de sidste ting på plads, men jeg glæder mig rigtig meget til at komme rundt i Danmark igen og se de piger der stiller op til casting. Der er altid en virkelig god stemning når vi står ude i storcentrene, og med det team jeg har sammensat i år tror jeg det bliver endnu bedre!

Du kan se alle de byer vi besøger på turen på Queen Of Scandinavias hjemmeside, hvor du også kan læse hvordan du tilmelder dig.

Jeg håber at du vil smide et tip til din smukke veninde, hvis du tror at det kunne være noget for hende at repræsentere Danmark ved en international skønhedskonkurrence – med alt betalt.

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page