top of page

Lækre trægulve i min nye lejlighed

I min nuværende lejlighed her i Odense har jeg levet med et koksgråt gulvtæppe, som jeg til at starte med egentlig hadet, men nu er blevet ret glad for. Det er faktisk meget hyggeligt med gulvtæppe. Alligevel er jeg dog ret opsat på at flytte ind i en ny lejlighed i København med lækre trægulve, for der er altså bare ikke noget flottere.

Jeg har googlet lidt rundt for at finde nogen der kan vejlede, og hvis der er nogen der virker kompetente på området så er det Bygoghjem. Dem tror jeg, at jeg skal have fat i når det bliver tid til at flytte til København!

Indtil da nyder jeg at lede efter indretnings inspiration på nettet. Her er et par af de seneste billeder jeg har fundet:


IMG_6403.JPG

IMG_6401.JPG

IMG_6400.JPG

IMG_6399.JPG

IMG_6402.JPG

// Josephine

bottom of page