top of page

LÆNGERE OG SMUKKERE VIPPER // BILLIG EYELASH SERUM DER VIRKELIG VIRKER
Hvis det her ikke er året scoop, så ved jeg ikke hvad det er 😉 Drømmer du om længere øjenvipper, men har du ikke mod på at investere i en af de mange og MEGET dyre eyelash serums, der findes på markedet? Så er der heldigvis godt nyt.

Gennem de sidste par uger har jeg nemlig testet en eyelash serum eller ‘toning oil‘ fra DNC og udover at være fri for alverdens kemikalier og dårligdomme, som jeg helst ikke vil have tæt på mine øjne og ind i kroppen, så er den også hamrende effektiv.

RABATKODE

Fordi jeg selv er blevet så begejstret for produktet, har jeg spurgt DNC om de ikke ville lave en rabatkode til jer. Derfor får du lige nu 10 procent rabat på alle varer på deres webshop – og kan altså få den her eyelash serum til UNDER 50 KRONER!

Det eneste du skal gøre, er at taste koden JOSE10 når du handler på siden her.

Udover at få dine vipper til gro, virker den også på dine øjenbryn. Hemmeligheden er, at olien hjælper med at styrke og fugte, mens den giver dine vipper og bryn de nødvendige næringsstoffer, så de kan gro længere samtidig med, at den hjælper med at øge produktionen af den naturlige hårpigment, så vipperne også får en mere markant farve.

Da produktet kun koster 55 kroner, var jeg lidt skeptisk og i tvivl om det overhovedet ville virke, men resultatet taler vidst for sig selv.

Jeg har forsøgt, at tage nogle billeder af mine øjenvipper, så I kan se hvor lange de er blevet – det er ikke verdens bedste billeder, jeg er rimelig træt at se på 😉 – men jeg håber I kan se resultatet. Jeg har INGEN makeup på, på billederne.

Go grow them lashes 😉

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page