top of page

LIGE FOR TIDEN HAR JEG SVÆRT VED AT FINDE GLÆDE I MIN HVERDAGJeg har virkelig blandede følelser i kroppen lige for tiden, og selvom det er lang tid siden, at jeg har delt et mere personligt indlæg her på bloggen, så synes jeg, at det var på tide at gøre det igen. For måske er jeg ikke den eneste, der føler sådan her fra tid til anden?

Lige da vi kom hjem fra Vietnam, var det skønt at se venner og familie igen. Så købte vi en ny fed lejlighed, tog på sommerferie, kom hjem og flyttede ind i vores nye drømme bolig.. Der er altså sket en helt masse, efter at vi er kommet hjem, men nu er det som om, at der ikke sker så meget nyt mere, og at hverdagen ligesom har meldt sig.

Inden vi flyttede til Vietnam ELSKEDE jeg min hverdag, men det er som om, at det svært for mig at finde mig til rette i hverdagen nu efter, at vi er kommet hjem. Jeg har lige været vandt til, at der konstant skete nye spændende ting, og at hver dag var et eventyr og en oplevelse, derfor virker det pludselig fuldstændig meningsløst, at mine hverdage nu ligner hinanden så meget. Hverdage ligner jo ofte hinanden, og sådan ved jeg godt at det er for de fleste mennesker, men efter det eventyr, som vi har været ude på, så har jeg svært ved igen at finde glæden ved en ‘almindelig’ hverdag. Og det endda på trods af, at min hverdag nok slet ikke er så almindelig.

I virkeligheden har jeg den hverdag, som jeg drømte om at få, når vi kom hjem. Jeg arbejder hjemme fra mit eget kontor, har total fleksibilitet, arbejder med mit eget projekt og er min egen chef. Projektet driver mig nogle gange lidt til vandvid, men der er ingen, der fortæller mig, at jeg skal møde klokken otte og gå hjem kl. 17 eller hvilke opgaver jeg skal lave hvornår, så på den måde, burde jeg jo være lykkelig – og det er jeg måske nok også. Der er bare dage, hvor det er svært at forlig sig med, at hver dag ikke længere er et eventyr, og det er svært at vænne sig til, at jeg ikke har lige så lang tid sammen med Andreas i hverdagene.

I Vietnam var vi nærmest sammen 24 timer i døgnet, men her hjemme ses vi først, når han kommer hjem fra arbejde, og der skal man ofte have trænet, lavet mad og så er klokken mange. Det er en naturlig hverdag, men det er svært at komme hjem til efter så anderledes en tid.

Anyway.. Jeg havde nok bare lige brug for at lufte mine tanker. Det føles nogle gange forkert at have alt det, som man har drømt om, og så alligevel længes efter mere eller noget andet, men… Måske er det også det, som er med til at drive os frem ad. Jeg øver mig i at sætte pris på den hverdag jeg har nu, hvis helt store bonus er, at jeg ikke behøver at begrænse mig til seks ugers ferie om året, og heldigvis er der snart et nyt eventyr på vej. (og den sætning irriterer mig i virkeligheden også, for jeg skal jo netop lære at nyde min hverdag og ikke kun glæde mig til næste ferie eller næste eventyr. så ja.. Jeg må nok hellere øve mig lidt mere.)

Comments


bottom of page