top of page

LINGERI OG NATTØJ I GRAVIDITETEN


Man har ikke oplevet en rigtig tøjkrise, før man har været gravid i 8. måned. Det ved jeg nu 😉 Jeg har ikke investeret i ret meget graviditetstøj, og indtil nu er det gået fint nok, med kjoler der tidligere har siddet løst til kroppen og bløde leggings, men jeg må også indrømme, at jeg nu kan se, at jeg måske burde have investeret i lidt mere mama-tøj! Noget af det som jeg dog trods alt har klikket hjem allerede fra starten af min graviditet var nyt undertøj, nyt nattøj og nye strømpebukser med plads til maven. Som altid er det Hunkemöller jeg sværger til, når der skal shoppes lingeri, og det er også dem jeg har kastet min lid til i den her situation.

Allerede for mange måneder siden klikkede jeg nogle nye bløde trusser hjem – en blanding af dem som jeg plejer, og så nogle af de par som Hunkemöller har lavet særligt til gravide. Senere har jeg kastet min kærlighed over de lækre graviditetsnattøj og lingeri – bl.a. deres strømpebukser med plads til maven og de her super bløde shorts.

Next up er amme-bh’er. Dem venter jeg dog med at klikke hjem til jeg har født. Det er åbentbart først der, man helt kan vide sig sikker på, hvilken størrelse man ender ud med at skulle bruge.

Anyway, blot et lille tip fra en højgravid, der nægter at gå på kompromis med komfort, men som samtidig også er ret glad for pænt design 😉 Hunkemöller dur – også når du er gravid!

bottom of page