top of page

LINGERI PÅ ØNSKELISTEN


Lige som mange andre kvinder, så elsker jeg også, at få nyt lingeri. Når jeg skal på jagt efter noget, der har et flot udtryk, laves i lækre materialer og som sælges til en overkommelig pris, så er det altid i Hunkemöller jeg shopper. Jeg fik egentlig først øjnene op for Hunkemöller, da jeg vandt deres ‘blog awards’ for nogle år siden, men nu går jeg nærmest ikke i andet.

Jeg synes virkelig, at de laver nogle fine ting, som støtter de rigtige steder, og hvis man bare én gang får hjælp til at finde de modeller, der passer ens krop bedst, så bliver det hamrende nemt at shoppe lingeri fremover. Faktisk behøver jeg ikke engang længere prøve undertøjet i butikkerne, for jeg kender deres forskellige styles, og ved hvad der passer mig 🙂

Hvis du endnu ikke har fået langt sidste hånd på årets juleønsker, så kunne en af ovenstående lingeri-styles fra Hunkemöller, måske være sagen? Du kan også se meget mere til deres store udvalg på deres website.

Jeg har i hvertfald noteret to af ovenstående sæt, på min ønskeliste 🙂 Det er så lækkert med noget helt nyt.

Jeg er også helt forelsket i deres nattøj, som jeg virkelig nyder godt af her om vinteren, når jeg ellers ikke kan holde varmen 😉 Det kan du tjekke ud – her.

Rigtig god jul!

bottom of page