top of page

LUKSUS BRANDS TIL LOPPEPRISER: JEG SÆLGER UD AF GARDEROBENHej piger

Det er blevet tid til endnu engang at rydde ud i min garderobe, og i den forbindelse har jeg lagt en masse nye ting på min online second-hand shop. Bl.a. mine virkelig lækre Just Female læder bukser, som jeg aldrig har haft på fordi jeg ikke kan passe dem. De fortjener virkelig et flot og langt liv. Mon ikke en af jer kan blive glade for dem?

Jeg har virkelig svært ved bare at smide tøj ud, men jeg har heller ikke plads til at have det liggende, derfor har jeg sat det til salg til virkelig billige priser. Du kan se alle mine varer, størrelser og priser her.Jeg har selv købt rigtig meget second hand tøj gennem tiden, og med de billige priser giver det en større mulighed for oftere at skifte ud og forny garderoben, ligesom man kan tage lidt flere chancer, fordi tingene ikke koster alverden. Derudover er der jo den luksus, at man nogen gange kan få virkelig fede ting, der aldrig har været brugt, meget billigere. Måske man endda kan finde noget, som man ikke har råd til at købe til fuld pris, men pludselig kan få med hjem alligevel. I kan nok høre at jeg er ret vild med second hand shopping 😉 Jeg jagter mest på loppemarkeder og Remisens tøjmarked på Østerbro. Deciderede secondhand shops har jeg aldrig rigtig fundet noget i, eller også synes jeg bare at det er for dyrt i forhold til loppepriser.


Besøg min online second hand shop her.

// Josephine

Comments


bottom of page