top of page

Lys i mørket

Kold og våd. Sådan ville flere måske beskrive den danske vinder, men desværre kan de ord også bruges om den danske sommer fra tid til anden, og derfor synes jeg at mørk er et mere præcist ord, for den årstid vi befinder os i lige nu.

Derfor synes jeg også at vi skal gribe muligheden som december giver os for at fyre op for julelysene og give mørket konkurrence.

Jeg elsker at køre igennem områder hvor folk har skabt lys i mørket med lyskæder. Ikke nok med at det lyser op, så er det også virkelig smukt. Og jo længere vi kommer fra friske blomster, danske badestrande og nyslået græs, jo mere længes jeg efter noget smukt at se på.

Jeg har selv en lysende engel i vinduet, og min kaktus har fået en lyskæde med lysende stjerner i julens anledning. Det er dejligt at stå op til lidt hyggeligt lys, når nu det er så mørkt og trist udenfor.

En butik der er leveringsdygtig i de flotteste julelys er Bilka. De har alt til at lyse hyggeligt op i julen, både udendørs og indendørs. Du kan tage et kig på deres brede sortiment her.

// Josephine

billede

Comments


bottom of page