top of page

Mød de syv piger der kæmper om at blive Miss Supranational Denmark og Bride Of The World Denmark


Så er jeg på vej til Stockholm, hvor der venter en sjov, spændende og udfordrende weekend. Med mig har jeg syv smukke danske piger, som i løbet af de næste par dage skal kæmpe om at blive kåret som Miss Supranational Denmark 2013 og Bride of The World Denmark 2013. De to vindere skal i efteråret repræsentere Danmark ved de to store internationale skønhedskonkurrencer.

Finalen finder sted på et krydstogt mellem Stockholm og Helsinki og med ombord er også piger fra Sverige, Norge, Island og Finland. Jeg skal sidde i dommerpanelet og være med til at kåre vinderne fra alle fem lande, og derudover skal Miss World Sweden også findes. Du kan naturligvis følge med hele weekenden, flere gange dagligt, i alt hvad der sker. Så gik forbi bloggen løbende og bliv opdateret!

:-)

Her er de syv finalister. Hvilke to piger synes du skal repræsentere Danmark?

Læs her om pigerne og stem nederst på siden.

NAVN: Alexandria ALDER: 23 BOPÆL: Roskilde


alexandria$

Beskriv dig selv kort: Jeg er født og opvokset i Carthage, Missouri men har boet i Danmark de sidste fire år. Jeg studere Environmental Science på RUC og arbejder som model. I min fritid er jeg glad for at løse bøger, male og træne i fitnesscenteret.

Hvorfor tilmeldte du dig konkurrencen?

Jeg elsker nye udfordringer og udnytter altid mine muligheder. Jeg følte at det kunne blive en oplevelse for livet, fører til nye venskaber og samtidig ville det være en udfordring som ville være med til at udvikle mig som person.

Hvorfor skal du vinde en af de to eftertragtede titler?

Jeg er en enormt ambitiøs, selvstændig og uafhængig pige, med en stor passion for

I´m an incredibly ambitious, independent and cultured person that has a passion for the miljøet og den planet vi lever på.

Jeg føler at jeg kan være med til at gøre en forskel, med den studieretning jeg har valgt og jeg vil gerne være med til at inspirere andre mennesker til at være lige så ambitiøs og passioneret for at nå deres drømme, som jeg selv er.

Dit motto

Strive without ceasing

*

NAVN: Sisse ALDER: 23 BOPÆL: Aalborg


sisse

Beskriv dig selv kort:

Udadvendt ambitiøs pige der til daglig bor i Aalborg med min kæreste og studerer Sociologi på Aalborg universitet. Jeg elsker udfordringer og søger at leve livet fuldt ud.

Hvorfor tilmeldte du dig konkurrencen?

Jeg tilmeldte mig eftersom jeg længe har gået med ønsket om at prøve at deltage i en skønhedskonkurrence. Jeg har passion for mode- og skønhedsbranchen, og ser dette som en mulighed for at beskæftige mig mere med det end jeg gør i forvejen. Jeg har altid tænkt “bare det var mig” når jeg har set udsendelser fra Miss World eller lign.

Hvorfor skal du vinde en af de to eftertragtede titler?

Jeg skal vinde en af de eftertragtede titler eftersom jeg mener at jeg har hvad der skal til Jeg mener selv jeg har det rette skandinaviske udseende til at repræsentere Danmark, hvor særligt mine lange ben må give mig et lille forspring Derudover er jeg udadvendt og smilende, og mener ligeledes min personlighed er den rette til at repræsentere Danmark.

Dit motto

Mit motte må være så kliche som det end lyder; “lev livet hver dag og fortæl dine nærmeste hvad de betyder for dig”.

*

NAVN: Rikke ALDER: 19 BOPÆL: Odense


rikke1

Beskriv dig selv kort:

Mit navn er Rikke Jørgensen. Jeg er 19 år gammel og bliver student her til sommer på Tietgen Handelsgymnasium i Odense. Efter denne sommer holder jeg et sabbatår – som primært skal bruges på at arbejde og rejse. Jeg elsker at rejse – at rejse er at leve for mig! Herefter skal jeg studere økonomi på SDU.

Jeg bruger min fritid på at være social med venner og familie, passe mine modeljobs og arbejde i Pieces. Jeg er en meget ambitiøs pige og gør mit bedste i alt, hvad jeg bliver stillet overfor.

Jeg er også en meget udadvendt person, som altid er imødekommende overfor nye mennesker. Dernæst har jeg altid et smil på læben og er altid positiv overfor hvad livet bringer.

Hvorfor tilmeldte du dig konkurrencen?

Fordi jeg synes modelkonkurrencer som disse ligger vægt på de rigtige ting. Det gælder ikke om at være 2 m. høj og veje 40 kg. Men mere at man har hjertet med og har en god personlighed. Derfor ønsker jeg at være en del af det og derved bidrage med min personlighed, værdier og udseende.

Hvorfor skal du vinde en af de to eftertragtede titler?

Jeg ønsker at være en rollemodel for andre mennesker. Jeg elsker at gøre noget ud af mig selv – men det at se godt ud betyder ikke alt. Jeg knokler for at få den uddannelse, jeg drømmer om. Dernæst elsker jeg at glæde andre mennesker og hjælpe andre mennesker. Jeg ser positivt på livet – uanset hvad det bringer med sig. Derfor mener jeg, at jeg er den rigtige/bedste repræsentant fra Danmark.

Dit motto

Jeg fortryder intet i mit liv – for det har gjort mig til den person, som jeg er i dag!

*

NAVN: Karoline ALDER: 19 BOPÆL: Århus


karoline1

Beskriv dig selv kort:

Mit navn er Karoline, jeg er 19 år gammel og bor i Hinnerup lige udenfor Aarhus. Til sommer bliver jeg student fra Favrskov Gymnasium i Hadsten og ellers har jeg arbejde for Folkekirkens Nødhjælp.

Hvorfor tilmeldte du dig konkurrencen?

Da jeg meldte mig til konkurrencen, havde jeg aldrig hørt om den før. Det var derfor nyt og spændende. Jeg fik lyst til bare at springe ud i det. Hen ad vejen af jeg så opdaget hvor spændende og interessant branchen er.

Hvorfor skal du vinde en af de to eftertragtede titler?

Jeg skal vinde en af de to eftertragtede titler, fordi jeg ikke er en klassisk skønhedskonkurrence-deltager. Mange forbinder nok disse med en slags Barbie-dukker, og det vil jeg gerne ændre på. Jeg har lidt mere at byde på, og jeg mener også at personlighed, udstråling og intelligens har noget at sige.

Dit motto

Mit motto er, at man kun skal gøre noget, der gør én glad og kun i selskab med personer, der gør én glad.

*

NAVN: Mathilde ALDER: 23 BOPÆL: København


mathilde3

Mathilde har endnu ikke skrevet om sig selv

*

NAVN: Caroline ALDER: 19 BOPÆL: Køge


caroline1


Caroline

Beskriv dig selv kort:

Jeg er en smilende og meget åben pige, som elsker at være på og alle udfordringerne. Jeg går hundrede procent efter at følge mine drømme.

Hvorfor tilmeldte du dig konkurrencen?

Har altid godt kunne tænke mig at melde mig til, og nu var jeg endelig gammel nok. Det er noget jeg altid har drømt om at være med i, og så er jeg sikker på at man også får en god oplevelse oveni.

Hvorfor skal du vinde en af de to eftertragtede titler?

Fordi jeg er en selvsikker pige og tror på mig selv. Jeg har en god personlighed og ville derfor fremstå som et godt forbillede.

Dit motto

Følg altid dine drømme, også selvom nogen siger du ikke kan.

*

NAVN: Natasja ALDER: 18 BOPÆL: København


Natasja Beauty Test 0043SH

Beskriv dig selv kort:

Jeg hedder Natasja Smith, er 18 år og læser hf. Jeg er en meget glad og udadvendt person elsker at møde nye mennesker, og udfordre mig selv.

Hvorfor tilmeldte du dig konkurrencen?

-Jeg tilmeldte mig konkurrencen for endnu engang at udfordre mig selv, og få en god oplevelse.

Hvorfor skal du vinde en af de to eftertragtede titler?

Jeg skal selfølgelig vinde fordi jeg har en stor personlighed er åben for nye mennesker også har jeg jo også mit udsende med mig.

Dit motto

Man kan hvad man vil / Man må lide for skønheden!

Hvilke to piger synes du skal vinde en af de to eftertragtede titler? STEM HER

[poll id=”3″]

// Josephine


Comments


bottom of page