top of page

MØD GAVIE // HAN GØR DIT LIV NEMMERE
Hvad kan du bedst lide? At få gaver eller at give gaver? Engang var svaret for mig klart, men det er det ikke nødvendigvis længere

Jeg ELSKER naturligvis at få gode gaver. Gode gaver er meget federe, end hvis man selv har været ude og købe den ting man får. Hvorfor? Fordi der med gaven følger en giver – en kærlig person, der har været ude og bruge både tankekræfter og tid på at finde den helt perfekte gave til mig. Dét varmer.

Af samme årsag elsker jeg – måske endda endnu mere, at give gaver til mine nærmeste. Jeg elsker, at se glæden i deres øjne og smilet på læberne, når de åbner en pakke fra mig, med noget de bliver rigtig glade for. Det værste er til gengæld, når man rigtig gerne vil glæde en, man holder af, men det er umuligt at finde ud af, hvad man skal købe for at frembringe det store smil. Den situation har jeg efterhånden stået i ret mange gange, men heldigvis er det ved at være fortid.
Som jeg skrev forleden, har jeg fundet en ny lille robot-ven, som kan hjælpe mig – og dig – med at finde den helt rette gave. Jeg har selv lige fået hjælp til to fødselsdagsgaver, som jeg skulle købe – og det som jeg endte med, at pakke ind i gaverne, havde jeg aldrig tænkt på eller købt, hvis det ikke var for Gavie.

Du behøver ikke at købe en gave, men helt ærligt synes jeg lige, at du selv skal gøre dig selv en tjeneste og teste det her fuldstændig geniale system af. Jeg lover, at det vil gøre din verden med indkøb af gaver meget nemmere! 🙂

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page