top of page

MANDAGENS ØNSKELISTE // LIDT OM LÆKKERT HYGGETØJ OG HVORFOR DANSKERNE SKAL STOPPE MED AT BROKKE SIGForleden skrudede jeg helt op for vores aircondition, så her blev koldt nok til at jeg kunne ligge på sofaen og se film med min dyne, og i morges tog jeg mig selv i at nyde, at det for engangskyld var gråvejr. Det er en ret vild oplevelse, at mærke hvordan ens præferencer ændre sig i takt med, at ens omgivelser har ændret sig.

Pludselig er det ikke solrige sommerdage jeg længes efter, for dem har jeg hver dag. I stedet er det de køligere mørke dage, hvor man kan drikke varm kakao og putte sig i et lækkert sæt hyggetøj, som jeg længes efter. Jeg tror ikke, at vi skal brokke os så meget over vejret i Danmark. Faktisk er vi danskere ret heldige, at have fire årstider og et vejr der skifter. Vi har det hele. – og hvis vi ikke synes at sommervejret er tilfredsstillende, så lever vi faktisk et ret velstillet samfund, hvor langt de fleste har mulighed for at pakke kufferten og rejse syd på.

I dag har jeg samlet lidt hyggetøj, som forhåbenligt kan få jer blødere, varmere og hyggeligere gennem de kolde danske vintermåneder. Husk at nyd dem! 🙂

Comentarios


bottom of page