top of page

Med DR i retten: Danmarks største rockersag!

I dag har jeg været med Claus Buhr i Østre Landsret, hvor der skulle afsiges dom, i det der bliver kaldt Danmarks største rockersag. 16 rockere er tiltalt for bl.a. drabsforsøg, og i dag blev 14 af dem dømt og to af dem frifundet. 

Der var desværre ikke plads til mig inde i retsalen i dag. Derfor gik jeg udenfor og tog billeder af de mænd fra HA og AK81, som var mødt op. Billederne sendte jeg ind til Louise og Claus, så de kunne bruges i forbindelse med DRs live blogging fra retsalen.

“Dr.dks reporter ude foran retten fortæller nu, at flere af de fremmødte bliver bortvist af politiet”

Det er jo mig 😉

Det var virkelig underligt pludselig at stå så tæt på rockerene, der stod med deres HA-veste og trøjer med AK81 skrevet på brystet. De opførte sig dog ret roligt, og der var politi over det hele, så jeg følte mig ikke utryk

:-)

Billedet er et skærmbillede fra DRupdate. Jeg står blandt rockere, journalister og politi og lytter med mens Brian Sandbergs forsvarer, Michael Juul Eriksen bliver interwivet.  

// Josephine

Комментарии


bottom of page