top of page

Med fart på!


Hvis du følger med på bloggen, så har du sikkert også læst at jeg hentede min nye bil hos forhandleren da jeg kom hjem fra Vietnam. Det er en totalt fest at have fået en lille smart dyt igen, efter i omkring et år at have kørt rundt i Queen Of Scandinavias store firmabil.

Nu kan jeg parkere alle steder, og bilen roder heller ikke længere, fordi jeg ikke har det store baggagerum at fylde op med tøj til loppemarked osv 😉

Men min lille nye bil skal selvfølgelig behandles på bedste vis, og derfor er det også vigtigt at vælge det rigtige værksted når noget skal laves. Der vil jeg komme med et lille fif til andre bilejere der læser med der ude. Viabiler har altså styr på deres ting! Så hvis du mangler et godt værkstede, ville jeg starte med at tjekke om de ikke har et værksted nær dig. 😉

// Josephine

billede

Kommentare


bottom of page