top of page

Mere træ på mit brændende ønske..


I dag er jeg ikke i praktik hos DR, og jeg savner det allerede. Jeg ville virkelig gerne sidde med i retten igen i dag, og følge sagen mod de fem unge venstrefløjsaktivister, som er tiltalt for terror. Jeg slet ikke sidde stille. Jeg har lyst til at give mig i kast med en masse journalistisk arbejde.

Her til eftermiddag har jeg kaster mig over lidt forskellige bøger om journalistik. Efter mine to første dage med retskorrespondent hos DR: Claus Buhr, er der blevet lagt endnu mere træ på mit brændende ønske om at blive journalist.  Så udover at have meldt mig til en masse kurser, er jeg også selv begyndt at læse en masse. Jeg savner at studere og blive klogere, og jeg har en optagelsesprøve i april som bare SKAL bestås. Det her er den bedste måde at bruge min tid på.

:-)

Jeg glæder mig til endnu en dag med Claus Buhr i morgen !!


// Josephine

Comments


bottom of page