top of page

Min barndomsdrøm er gået i opfyldelse

”Tusind og en nats eventyr” stod der på døren. På den anden side var en verden af røde silkelagner, stearinlys, billeder af Taj Mahal, indiske hindufigurer og munke klædt i orange. Luften var tyk af en duft af røgelse og en konstant, lavmælt, mediterende musik strømmede gennem rummet.

Sådan var det i mange år at træde ind over dørtrinnet til mit barndomsværelse. Da jeg var mindre havde jeg en stor fascination af Indien, munke, budisme og hinduisme. Hele mit værelse bar i mange år præg af min store interesse. Jeg elskede at opholde mig i mit eget lille indiske eventyr på førstesalen i mine forældres hus. Jeg har aldrig besøgt Indien, men altid ønsket det inderligt.


Hele min barndom har jeg været heldig, at mine forældre har taget min bror og jeg verden rundt. Min mors arbejde har betydet, at rejser altid har været en naturlig del af min opvækst, som jeg i dag ser tilbage på med stor glæde og taknemlighed. Vi har oplevet rigtig meget, og listen over spændende lande vi har besøgt, er efter hånden lang. Når mine forældre kaldte min bror og jeg ned i stuen for at fortælle hvor den næste store rejse skulle gå til, håbede jeg altid på Indien. Desværre var det aldrig tilfældet.


Så ramte 2012. Jeg bor ikke hjemme længere og havde egentlig ikke forventet flere store internatonale eventyrer på mine forældres regning, men en dejlig sommerdag da jeg var på ferie i Cannes med tre skønne veninder, ringer min mor med en glædelig nyhed. Min forældre sidder og booker billetter til Indien, og vil gerne invitere min bror og jeg med. HURRA! Jeg var ikke til at skyde igennem. Mine planer om en 3 ugers rejse til Malaysia i december blev aflyst på stedet, og jeg var klar til at rejse med det samme. Da min mor så også fortalte, at vi starter hele turen med et par dage i Dubai, ville glæden ingen ende tage.


Så nu sidder jeg her en grå og kedelig efterårsdag. Under normale omstændigheder havde jeg været træt og irriteret over det danske regnvejr og den bidende kulde, men ikke i år! Med udsigten til endelig at skulle besøge Indien, kan regn, sne og kulde bare komme an.

Hvis der sidder nogen skønne læsere, som har rejst i Sydindien, så hører jeg meget gerne om jeres oplevelser og tips til hvad man absolut skal opleve!

Smid en kommentar!!

:-)

// JosephineCommentaires


bottom of page