top of page

MIN FØDSELSDAG I BILLEDER // GAME NIGHTJeg har fanme de fedeste veninder!! I går havde jeg inviteret dem alle sammen til ‘GAME NIGHT’ i anledning af min fødselsdag. Jeg havde arrangeret at vi i hold, skulle dyste mod hinanden i fem spil + en konkurrence om, hvem der kunne lave den bedste cocktail. – de gik all in, og vi havde den bedste aften!

Jeg var virkelig spændt på, om de ville gå op i det, og om det ville blive sjovt, men heldigvis gik de alle sammen ind i det, konkurrencegenet var i top og vi havde det hamrende sjovt.

Jeg synes, at det var en fed og anderledes måde at være sammen på, i stedet for blot at sætte sig ned og spise en middag.

Vi startede med petanque og rosé i gården, inden vi rynkkede indendørs og dystede videre i bordcurling, twister, pakkeleg og gæt og grimasser.

En fuldstændig perfekt fødselsdagsfejring!

Comments


bottom of page