top of page

MIN FØDSELSDAG I BILLEDER

Jeg havde det mildest talk stramt med at blive 25 (du kan læse hvorfor her.) Men selvom min fødselsdag havde været frygtet længe, så endte det heldigvis med at være en fuldstændig fantastisk dag.

Jeg er lidt en fødselsdags-freak. Jeg ELSKER at have fødselsdag, og det skyldes formegentligt, at min mor altid har gjort et stort nummer ud af netop den dag. Efter et stortslået morgenbord har hun altid overrasket mig med et eller andet sjovt og hyggeligt. som vi skulle bruge dagen på. Vi har været ude og ride på heste i Dyrehaven, været på spa, spillet golf, shoppet i Malmø, en tur i Zoo og alt muligt andet hyggeligt.

I år skulle jeg for første gang nogensinde ikke være sammen med min mor på min fødselsdag, men det betød heldigvis ikke, at jeg blev fejret mindre. Andreas overraskede med en vidunderlig dag. Jeg blev vækket med fødselsdagssang og flot morgenbord med alle mine favorit ting. Derefter var der tid til en svømmetur i poolen og lidt afslapning, inden jeg blev kørt af sted i en Uber.

Andreas førte mig til et smukt japansk-inspireret hotel i bydelen “Little Tokyo” i Ho Chi Minh. Her startede vi med en tur i deres pool med udsigt over Ho Chi Minhs skyline, efterfulgt af en varm tur i sauna. Herefter havde han booket 2,5 times massage og ansigtsbehandling til os hver. Jeg har længe plaget ham om, om han ikke ville gå med mig på spa, så det var så hyggeligt, at han også havde booket behandlingerne til sig selv.

Vi fik en energizing lifting mask, som blev lagt på ovenpå noget gagebånd. Den strammede fuldstændig til, og da den var helt tør, kunne den løftes af i ét stykke og dannede et aftryk af mit ansigt. Det var ret sjovt at prøve en anden form for ansigtsbehandling – og jeg kan love jer for, at den virkede. Hold nu op en flot ud man fik.
Efter behandlingerne stod den på happy hour på hotellets rooftop terresse. Det var sindssygt hyggeligt bare at ligge i eftermiddagssolen, drikke cocktails og snakke.

Da mørket faldt på, havde Andreas booket bord i hotellets helt fantastiske sushi restaurant, og da jeg troede, at vi skulle til at bestille regningen, blev lyset i hele restauranten slukket og ind kom en smuk fødselsdagskage til lyden af fødselsdagssang i højtalerne. Corny måske – men jeg var VILD med det!

Efter middagen tog vi videre på en skybar og fik et glas vin, inden turen så gik hjem i seng efter en perfekt fødselsdag! 🙂 Tænk at man så skal vente et helt år på at have fødselsdag igen.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page