top of page

Min første danske skønhedskonkurrence ..


Den første skønhedskonkurrence jeg stod bag her i Danmark var Miss Global Teen 2010. Finalen afholdte jeg på Søpavillionen i København i maj 2010.

Vi skulle finde to vindere. En pige der skulle af sted til Bride Of The World 2010 og en pige der skulle af sted til Miss Global Teen 2010.

Aftenens vært var Bubber og i dommerpanelet sad bl.a. Victor Moreno, Jackie Navarro og jeg.

Vinderen af Bride Of The World blev Annemette RosenkrantzVinderen af Miss Global Teen blev Agnes Hekla
Blandt deltagerne i Miss Global Teen 2010 var to piger, som efterfølgende har været at finde på dansk Tv. Tina Maria som ses i baggrunden på billedet herunder, er efterfølgende blevet kendt som vinder af Paradise Hotel.Derudover deltog Silvia som netop nu er at finde i programmet “Single liv.” I aften, klokken 20 på kanal 4, kan man i Single Liv se Silvia, som igen i år var til casting på Queen Of Scandinavia

Silvia ses her i en sort kjole i højre hjørne. Billedet er fra SE&HØR umiddelbart efter finalen på Queen Of Scandinavia i år.

Billeder fra Miss Global Teen 2010


I år er det smukke Mitzi som skal repræsentere Danmark ved Miss Global Teen 2012. Den internationale finale finder sted den 24.011.12 Vi krydser alt hvad vi kan for at det skal gå Mitzi godt.


Christina Mikkelsen som netop er kommet hjem fra årets internationale Bride Of The World, vandt hele den internationale konkurrence! Endnu engang STORT tillykke!!


// Josephine

Commentaires


bottom of page