top of page

MIN FØRSTE OPLEVELSE MED EN VEGGIE BRUNCH
I lørdags spiste jeg brunch med en veninde. Det er sket før – men jeg har aldrig gør prøvet en vegetarisk brunch. Egentlig gik det først op for mig efterfølgende, at mit måltid havde været 100 procent vegansk, og det er lige præcis sådan en god vegansk brunch skal være tænker jeg?

Jeg savnede på intet tidspunkt hverken bacon eller ander klassiske brunch elementer, ligesom jeg heller ikke oplevede at der var brug for mere krydderi. I det hele taget var det bare en virkelig god oplevelse. En brunch fyldt med smag, friske råvarer og et farverigt udtryk, der gjorde det hele til en virkelig god oplevelse både for øjne og mave.

Brunchen fik jeg serveret hos Natur Tørst på Østerbrogade, som i øvrigt har indrettet deres små lokaler virkelig hyggeligt. I weekenden kan det være en fordel at bestille bord på forhånd 🙂

Yorumlar


bottom of page