top of page

Min nye opdagelse / Verdens bedste hårprodukter

IMG_1412.JPG

De her er produkter er et absolut must have for en hver kvinde med respekt for sig selv og sit hår. Oribe laver hårprodukter, som alle skylder sig selv at opleve, og hvis du først prøver dem, vil du for altid være afhængig.

Det har jeg i hvertfald måtte sande, efter at brandet er kommet ind i min beauty-samling. Duften tager dig hurtigt med på eksklusivt spaophold, og virkningen er ikke til at komme udenom.

Efter en dejlig lang sommer, har mit hår fået masser af saltvand, og det har tørret mit hår totalt ud. Derfor trængte jeg virkelig til nogle produkter som kunne give mit hår livet igen, og tilføje en masse fugt. Oribe Gold Lust blev svaret på mit problem, og derfor har jeg også fået tilføjet en dry og en hårspray til samlingen. Produkterne kan købes i forskellige frisørsaloner rundt om i landet. – og hey bare lige for god ordensskyld, så har jeg ikke fået betaling for at skrive det her indlæg, det er – ligesom alt andet på min blog – min helt ærlige mening!

:-)

// Josephine

댓글


bottom of page