top of page

MIN STUE ER FORVANDLET TIL ET RUMSKIB – OG JEG ER KAPTAJN!


Først tænkte jeg, at det måske var en gadget mest for mænd – men der tog jeg grueligt fejl. Jeg er blevet fuldstændig elektrisk lykkelig for min nyinstallerede Philips Hue, som har forvandlet min stue til et lyshav i alle regnbuensfarver. Et rumskib om man vil, hvor jeg er kaptajn!

Philips Hue er et super professionelt lys-system til dit hjem. Man installere en lille boks i sit hjem, fylder Philips Hue-pærer i sine lamper, og med ét kan man ikke bare styre lys-niveauet men også farveskalaen på lyset. På den måde kan du med få klik på din smartphone skifte fra et køligt lys, som er godt, når man skal koncentrere sig til et mere varmt lys, der passer perfekt til en hyggelig og afslappet middag med venner – eller endnu bedre, man kan koble lamperne sammen med det musik, som man spiller og på den måde få sit helt eget party-lys i hjemmet, der skifter og blinker i takt med musikken.

Jeg er blevet vildt glad for at kunne regulere mit lys – både fra koldt til varmt, men faktisk er det også vildt hyggeligt med de forskellige farver, når man ser film. Lyset kan tilpasses, således at det passer sig efter de farver, der er på tv-skærmen, eller man kan sætte det til at stå stille i en lyssætning, der skaber den perfekte ramme om en hjemme biograf.

Indtil videre har jeg fået installeret lamperne i vores stue og soveværelset. I soveværelset er jeg også blevet vildt glad for Philips Hue, fordi jeg nu kan slukke lyset i lejligheden på én kontakt, som jeg har placeret ved siden af min seng, i stedet for at skulle rundt og klikke på alle lamperne.

Philips Hue bliver også kåret som min bedst ven hver morgen. Jeg har nemlig sat mit lys til at tænde automatisk kl. 07.00 hver morgen i hverdagene. På den måde vågner jeg hver dag til følelsen af en rolig solopgang. Det har virkelig givet mig en bedre start på dagen, og jeg føler mig slet ikke så træt, når jeg vågner.

Efter at have levet med Philips Hue i en månedstid, kan jeg slet ikke forestille mig at skulle have de almindelige gamle pære igen. Tvært imod tænker jeg, at jeg skal have skiftet alle husets pære ud med Philips Hue . Det fungere simpelthen for genialt!

bottom of page