top of page

MINE ØNSKER OG NYTÅRSFORSÆT FOR 2013


2012 har været et fantastisk år, som jeg ser tilbage på med stor glæde. I fredags skrev jeg om mine TOP 10 bedste oplevelser i det år, der er gået– dem kan du læse her. Nu vil jeg dele lidt af mine nytårsforsæt, drømme og ønsker for 2013.

Selvfølgelig håber at alle de fantastiske ting, jeg har oplevet og alle de skønne mennesker, jeg har mødt i 2012 vil følge med ind i det nye år. Jeg håber, at året vil byde på en masse spændende oplevelser, rejse og nye bekendtskaber.

Jeg ønsker, at 2013 skal være et år, hvor der sker så mange fantastiske ting, at jeg aldrig, vil glemme lige netop det her år.

Mit største ønske for 2013 er at blive optaget på Syddansk Universitet eller Århus Journalisthøjskole for at læse journalistik. Det er min største drøm at arbejde som journalist. Jeg håber, at 2013 bliver året, hvor det første skridt mod drømmen skal tages. Jeg vil i hvert fald kæmpe, alt hvad jeg kan, for at det kommer til at ske.

Mit andet nytårsforsæt er at kæmpe for fortsat succes med Queen Of Scandinavia. Det er blevet min lille ”baby” og mere end bare mit arbejde. Pigerne betyder mere og mere for mig, og den succes vi har haft, i 2012 kan jeg kun drømme om vil fortsætte.

Jeg glæder mig til at møde alle de nye piger, der kommer til casting i 2013, og vil kæmpe for at fører alle de danske repræsentanter til tops ved de internationale skønhedskonkurrencer igen i år.

Mit sidste og fjedre nytårsforsæt er at få trænet endnu mere, end jeg har gjort i 2012. Jeg har i perioder været rigtig god, men i 2013 skal det være mere stabilt og ikke kun i perioder. Derudover vil jeg naturligvis fortsætte med den sunde kost. Både for at holde mig sund og slank, men også fordi det giver mig en helt anden energi, når jeg får den rigtige mad og masser af motion. Min hverdag bliver langt bedre, når jeg lever sundt.


Mit sidste og fjerde mål for 2013 er, at jeg skal øve mig i at være mere impulsiv. Jeg kan nogen gange godt være lidt for god til at planlægge alting. Jeg vil gerne blive bedre til bare at sige ja til ting, selvom de er impulsive og ikke gennemtænke alt. Jeg er blevet meget bedre til det allerede, men jeg kan blive endnu bedre!

:-)

2013 skal være et år fyldt med vilde oplevelser, hyggelige stunder med veninder og familie og med masser af fest og ballade!

// Josephine

Commentaires


bottom of page