top of page

Mine første modeljobs i billederDa jeg var to år, havde min mor mig med inde i en børnetøjsbutik, der tilfældigvis den dag havde besøg af nogle fotografer, der søgte nye børnemodeller til et modelbureau. Min mor gav dem lov til at tage nogen billeder af mig, og da de havde gjordt det, forlod vi butikken. Derefter tænkte min mor ikke mere over billederne eller fotograferne.

Næste gang hun besøgte butikken, blev hun stoppet af to ekspedienter, der var rigtig glade for, at min mor var kommet tilbage. LEGO ville nemlig gerne bruge mig som model. 

Lige siden har jeg arbejder som model. I perioder mere end andre – men det har givet en masse sjove, anderledes og lærerige oplevelser, og samtidig har det også ført til en masse andre ting, som eksempelvis mit arrangement i Queen Of Scandinavia.

Ovenfor er et en række billeder fra nogle af mine første modeljobs som jeg havde som barn 😉

// Josephine

In english: When I was two years old my mom and I visited a kids shop, where some photographers were scouting for new young models. When they wanted to take some pictures of me, my mom let them, and then left the shop. Next time she entered the store, the staff was very happy and told my mom and Lego would like to hire me for a tv-commercial. Since then I have been working as a model, in some periods more than others, and it has led to some nice and rewarding experiences. Furthermore it has led to a lot of other things for example my engagement in Queen Of Scandinavia. Above you see some of my first modelwork from when I was a child.


Comments


bottom of page