top of page

Mine fem mest uundværlige makeup produkter

En TOP 5 over mine fem mest uundværlige makeup produkter

1.    Glimmer neglelak fra Gosh ”GOSH Nail Lacquer 555 Silver” Jeg elsker den her neglelak, fordi den både er god til hverdag og fest.

Den bruges flot sammen med en masse smykker når man skal i byen, men er faktisk også god til at pifte et enkelt outfit op. Generelt er jeg blevet rigtig glad for neglelakkerne fra Gosh, fordi de laver rigtig mange fede farver, og så holder de også rigtig godt, selvom de ikke koster ret meget.

2.    Foundation fra Chancel ”Lift Lumière nr. 40” Den er tynd og meget flydende, ligger flot på huden uden at give et alt for ”makeuppet look”

3.    YOUNGBLOOD Mineral Foundation Fordi den altid er min trofaste redning, og mit uundværlige stykke dagligdag.

Det er sjældent, at jeg gider tage make up og mascara på i hverdagen. Det værste jeg ved er at fjerne makeup, det er spild af tid, og jeg kommer altid til at gøre det alt for sent, så jeg er rigtig træt. Jeg nyder at stå op om morgene, tage en god dagcreme i ansigtet og så lige pifte mit ansigt op med min Youngblood. Så ser jeg frisk, sund og naturlig ud, uden at have ret meget make up på, og uden at være tvunget til at fjerne en masse krudt i ansigtet om aftenen. Jeg kommer aldrig til at kunne leve uden Youngblood.

4.    Tromborg lip cure Første gang jeg hørte om Tromborgs lip cure, var fra en ekspedient i Magasin, som prøvede at bilde mig ind, at denne lille krukke var intet mindre end et mirakel, bestemt alle pengene værd og den sikre vej til bløde læber. Jeg var lidt skeptisk, men fik lov at få en prøve med hjem, så jeg kunne prøve den på mig selv. Dagen efter styrtede jeg ned i Magasin og købte den. Den kan rede selv de tørreste læber. Den lille effektive creme er så blødgørende og koncentreret, at man max må bruge den to gange om dagen. Det er svært at holde, for jeg har lyst til at smører mine læber ind i den konstant.

5.    MAC øjenskygge ”VEX” Jeg elsker for det første øjenskyggerne fra MAC, jeg synes, at de holder rigtig længe, selv efter en lang nat i byen, holder farven ved. Specielt farven ”Vex” er jeg vild med.// Josephine

Comments


bottom of page