top of page

MINE YNDLINGS ØKOLOGISKE HUDPLEJEPRODUKTER


20140624-102100-37260790.jpg

Engang tænkte jeg ikke ret meget over hvilke produkter jeg brugte, men jeg har lært at der er virkelig stor forskel på produkter og at forskellen tydeligt kan ses på min hud. De rigtige produkter kan nærmest udrette mirakler, mens de dårlige er spild af penge og nogen måske endda kan være dårlige ikke bare for min hud men også for min krop pga. de kemikalier der findes i mange produkter.

Jeg har længe gerne ville prøve de lækre hudplejeprodukter fra QUA, så jeg var flyvende da da jeg modtog dem med posten for et stykke tid siden. Jeg bestilte dem hos www.greensoul.dk og allerede dagen efter landede de i min postkasse. Green Soul fører udelukkende økologiske produkter, og jeg elsker tanken om at det er rent og naturligt det jeg forkæler min hud med.

Jeg har hørt så mange gode ting om produkterne fra QOA, men jeg er typen der skal se det før jeg tror det, og generelt er jeg altid meget skeptisk omkring skønhedsprodukter. Nok fordi jeg så mange gange har prøvet ting der slet ikke holder hvad de lover. Men den her gang er anderledes og jeg har fundet nogen produkter der ikke bare holder hvad de lover, men som faktisk også har vist sig at virke på ting de ikke engang lover noget om. Særligt den lækre øjencream er jeg blevet helt vildt med. Jeg har altid været lidt mørkere under mine øjne, end resten af mit ansigt – også selvom jeg er frisk og veludhvilket, derfor er det fantastisk at have fundet denne cream der tydligt reducere det mørke område og holder det konstant fugtet.

Den lækre dagcream er også super lækker og meget fed i konsistensen, det betyder at den fugter min hud hele dagen. Med mine tidligere dagcreamer har jeg ofte været nødt til at smøre to-tre lag på før jeg synes der var fugt nok. Denne her cream er en gave til min hud.


20140624-101913-37153412.jpg

Sidst men ikke mindst vil jeg lige anbefale den super lækre “Detox maske.” Under min eksamen fik min hud et anfald, men det blev redet allerede efter bare at have brugt masken én enkelt gang. Min hud faldt lynhurtigt til ro igen. Det her produkt er altså en gave til mig, der godt kan have lidt problemer med min hud i de rigtig travle perioder.

Kodeordet i alle tre produkter er fugt. De gør min hud lækker og spændstig, uden at den bliver fedtet.

Du kan se flere produkter og købe dem sikkert og nemt på Green Soul ved at klikke her.

// Josephine

Comments


bottom of page