top of page

MISS DENMARK FORTÆLLER OM SIN OPLEVELSE TIL TOP MODEL OF THE WORLD!

yas

I efteråret ringede jeg til Yasmina og fortalte hende, at hun var blevet udvalgt til at repræsentere Danmark ved den internationale model- og skønhedskonkurrence Top Model Of The World. Vi havde fået en masse ansøgninger men valgte Yasmina, som kvinden der skulle til Egypten og vise de rød/hvide farver frem. Nu fortæller Yasmina om sin oplevelse ved den internationale konkurrence

:-)

// Josephine


yasmina

Da jeg meldte mig til castingen på Top Model Of The World, havde jeg ikke i min vildeste fantasi troet, at det var mig, der skulle ende med at rejse afsted og kæmpe for det danske flag. Det på trods af at jeg altid har troet på mig selv. Janteloven er noget af det værste jeg ved og især inden for modelbranchen.

Jeg blev selvfølgelig ellevild, da Josepine ringede og fortale, at de havde valgt mig. Det er en følelse, som jeg håber alle mennesker vil opleve minimum en gang i deres liv.

Lige fra jeg modtog mit “Miss Denmark”-banner i Egypten, var konkurrencen i gang. Vi blev fuldt af journalister, fotografer, de lokale og diverse medier hver dag i de 2 uger konkurrencen stod på. Så ikke nok med at skulle præstere på catwalk og photoshoots var man faktisk på hele tiden og skulle vise sig fra din bedste side over for alle disse mennesker, dommere og journalister som fulgte os. Det var rigtig sjovt at prøve. Det gav en super fed følelse af overskud og en oplevelse af, hvordan det er at være et rigtigt kendt ansigt.


yas

Undervejs i konkurrrencen havde vi heldigvis også tid til at hygge og pigefjante enten ved poolen, stranden eller bag sættet. Man kommer meget hurtigt tæt på de andre piger, når man tilbringer hver dag sammen. Det betyder også, at jeg har fået en masse gode veninder fra forskellige lande, som jeg nød at dele hele dette eventyr med.

Hvis du føler, at du har hvad der skal til, så synes jeg absolut ikke, at du skal tøve med at melde dig den næste casting. Det er ikke bare er en super fed oplevelse, men også en rigtig god måde at opleve, hvordan det er at være en top model på. Jeg er lykkelig for den oplevelse jeg har fået, og den har også været med til at sætte et skub i mine drømme og ambitioner.

// Yasmina

Comments


bottom of page