top of page

Miss Denmark på den røde løber


Så er der nyt fra den danske skønhed Line, som lige nu repræsentere Danmark ved Miss International 2012 i Japan.

 Line skriver: Jeg er landet i Japan, nærmere bestemt i “Okinawa” som er en øgruppe, der strækker sig over 1000 km fra den sydvestlige hovedø Kyushu til Taiwan. Hele formiddagen hørte vi om Okinawas historie. Om aftenen var der pressekonference, i det smukkeste tempel jeg nogensinde har set. Der var rigtig mange mennesker, og aldrig har jeg set så mange pressefolk samlet ét sted. De både filmede og tog billeder.

Jeg ved godt at der i håndbogen står, at jeg altid skal stå forrest og i midten på gruppebilleder, men i går blev vi bedt om at stille os alfabetisk. Det betød desværre at jeg skulle stå helt bagved. Det var super irriterende, men jeg lover at jeg gør alt, hvad jeg kan for at stå fremme i midten, på alle de andre billeder vi skal have taget.

Billedet jeg har sendt er taget foran det tempel hvor pressekonferencen fandt sted.

I dag har vi lavet lidt forskelligt “team-building” hvor vi har lært hinanden bedre at kende. Derudover skulle vi også på den røde løber med børn fra en lokal skole. Det var en super sjov oplevelse, at gå op af den lange løber med et lille skolebarn i hver hånd, mens alle kiggede, klappede, heppede og tog så mange billeder, at jeg næsten troede jeg var blevet blind, af alle de blitz da jeg kom ned fra løberen.

Alt i alt går det super fantastisk her nede, jeg nyder hvert sekund, og kan allerede mærke hvor stor en oplevelse det her er!

Kæmpe knus fra Line!

// Josephine

Opmerkingen


bottom of page