top of page

Miss Denmark spås en plads i top 10 !


En af de største internet aviser der dækker internationale skønhedskonkurrencer Missosology laver hvert år deres bud på hvordan sejrsskamlen kommer til at se ud ved de forskellige konkurrencer.

Miss Supranational som er en af verdens fire Grand Slam konkurrencer er lige nu i fuld gang og i den forbindelse er året rating liste blevet udgivet og smukke danske Angela ligger i top 20 (som nr. 10)! Så sejt. Lad os håbe at Missosology har i ret!

:-)

IMG_5973.PNG


Angela fortæller at hun har det helt fantastisk og at de oplever en masse spændende. I dag er de ankommet til byen Lodz hvor de skal være med i et modeshow i forbindelse med Fashion Week. Derudovar har dagen budt på møde med pressen der har taget billeder af finalisterne.

De sidste par dage er gået med træning fra morgen til aften så pigerne kan blive klar til det store finaleshow. Indtil nu har de lært tre koreografier, og de mangler fortsat et par stykker, så der er nok at huske.

Angela skriver hjem at “Der er fuld fart på, men stadig plads til at nyde det. Lige nu glæder jeg mig til at se den nye by, og de har klemt shopping ind på programmet imorgen, så bliver det ikke bedre!”

:-)

IMG_5984.JPG

Vi ønsker smukke Angela alt muligt held og lykke! Husk at du kan følge Angela og de andre smukke piger som Queen Of Scandinavia sender afsted til internationale skønhedskonkurrencer hvert år på Instagram under profilen @Queenofscandinavia

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page