top of page

Miss Intercontinental Denmark 2012 – Sådan forbereder jeg mig


Hele mit eventyr startede da jeg læste om Queen Of Scandinavia på nettet. Med det samme vidste jeg, at det var en konkurrence lige for mig!

Derfor startede jeg bilen, og kørte til Næstved Storcenter. Castingen blev afholdt på min 19 års fødselsdag, og det håbede jeg ville bringe mig held. Det gjorde det heldigvis. I dag kan jeg kalde mig selv Miss Intercontinental Denmark 2012. I oktober måned rejser jeg til Tyskland for at forsvarer Danmark, ved den internationale skønhedskonkurrence, og jeg glæder mig helt vildt!Før man rejser af sted til den internationale konkurrence, er der selvfølgelig rigtig MEGET arbejde og forberedelse. Nu vil jeg forsøge at give jer et indblik i hvordan man forbereder sig til, at repræsentere Danmark ved en international skønhedskonkurrence.

1. Photoshoot

Josephine havde arrangeret et photoshoot for os 5 vindere, så vi kunne få nogen gode billeder at sende af sted til de internationale konkurrencer. Desværre var jeg så uheldig at shootet faldt sammen med min skiferie med familien, så jeg aftalte med Josephine, at jeg selv ville sørger for at få lavet billederne efter min ferie.

Da jeg kom hjem igen arrangerede jeg derfor et photoshoot sammen med fotograf Christian Grüner og makeup artist Tanja Balsgaard. Inden photoshootet havde jeg købt lidt ekstra kjoler som jeg var overbevist om ville gøre det godt på billederne.

Jeg havde selvfølgelig også min flotte kjole fra TP-kjoler med, som jeg vandt til finalen på Queen Of Scandinavia.

Inden shootet gik i gang, kom Josephine med mit bånd ”Miss Intercontinental Denmark 2012” og en krone, så billederne kunne komme i hus.

2. Udfylde entryform

Nogle dage efter photoshootet sendte Josephine mig nogle papirer, angående den internationale konkurrence. Papirerne fik jeg læst grundigt igennem og udfyldt det skema der fulgte med. Det var også super fedt at papirerne indeholdte en pakkeliste. Det har gjort det mere overskueligt for mig, at finde ud af hvad jeg skal have med.

3. Pakkeliste = Nyt klædeskab.

Den medfølgende pakkeliste er rar og god, men den er også virkelig lang og ordet ”kjoler” går igen rigtig mage gange. Masser af kjoler. Derfor begyndte jeg at tjekke alle mine kjoler som hang i skabet og sammenligne stilen med de kjoler som jeg kunne finde på forskellige ”Miss Videoer på youtube.com

Hurtigt blev jeg klar over at jeg måtte finde nogen flere, da jeg ikke var helt tilfreds med mit eget udvalg.

Udover kjoler til ”hverdage” i den internationale konkurrence, skal jeg også bruge en National Kjole. Sådan en har vi ikke i Danmark, og jeg måtte derfor selv være kreativ. Min mor og jeg kørte til i Stof og Stil og handlede ind. Vi er nu i fuld gang med at designe og sy! Så snart den er færdig får i et billede 😉

4. Josephines håndbog Min største støtte i hele denne planlægning er Josephines håndbog ”Sådan vinder du en international skønhedskonkurrence.” Den er god til at forberede sig, og efter at have læst den har jeg et meget bedre billede af hvad der venter mig, og hvordan jeg skal håndtere forskellige situationer.


5. Træning og sund kost.

Op til konkurrencen går jeg meget op i, at jeg spiser sundt og at jeg få trænet ca. 1 gang om dagen. Sodavand og slik er sat på hylden for mit vedkommende og der bliver tænkt meget over kosten. Ikke fordi jeg vil tabe mig inden konkurrencen, vil bare gerne havde min krop fremstår så sundt og ren som muligt!

Træningen består for det meste af ridning og løb. Jeg forsøger, minimum at få redet eller løbet hverdag og nogle dage bliver det da også til begge dele.

Forberedelserne er i gang men det internationale eventyr venter stadig i horisonten. Jeg glæder mig som en gal og vil gøre mit absolut bedste for at vinde en titel med hjem til Danmark.

MVH Iben Juel Nielsen

Comments


bottom of page