top of page

MISS QUEEN OF SCANDINAVIA 2013 – MØD VINDERNE // LINE LUND – MISS TOURISM QUEEN OF THE YEAR DENMARK

Lørdag d. 17 august 2013 blev fire piger kåret som vindere af Queen Of Scandinavia 2013. Alle fire piger skal i løbet af efteråret ud og repræsentere Danmark ved hver deres internationale skønhedskonkurrence. Nu får du chancen for at møde de fire piger, og lærer dem lidt bedre at kende. Jeg har stillet dem en række spørgsmål, og her får du deres svar. Har du flere spørgsmål til pigerne, så smid en kommentar her til oplægget eller en mail på Josephine@helbrandt.dk så samler jeg dem til de fire vindere.

Den første pige der er klar til at fortælle lidt om sig selv er Line – Miss Tourism Queen Of The Year Denmark 2013!


line

– Hvem er du? Mit navn er Line Schelde Lund. Jeg er 22 år. Jeg er født og opvokset i Kolding, men har de sidste 2 år boet i Århus med min kæreste. Jeg er elev i Superdry hvor jeg afslutter om 5 mdr.

– Hvilke tanker gjorde du dig da du meldte dig til casting på Queen Of Scandinavia? Grunden til at jeg valgte at melde mig til casting på Queenofscandinavia igen i år, var troen og viljen til at i år skulle jeg vinde. Jeg var med i Queenofscandinavia sidste år hvor jeg endte i top 10. Det gav mig blod på tanden og i år følte jeg at det var min tur.

– Hvordan oplevede du de tre dage I København som finale strakte sig over? De tre finale dage i kbh var fantastiske. At møde 19 andre smukke og søde piger var hele oplevelsen værd. Stemningen og sammenholdet var rigtig godt mellem os. Vi lærte mange brugbarer ting så vi var godt rustet til finalen.

– Hvilke tanker gik der igennem de hoved lige da du fik besked om at du havde vundet? Da mit navn blev råbt op på scene kunne jeg næsten ikke tro at det var sandt, jeg kan huske jeg kiggede på de andre for at se om de trådte frem men nej. Det var virkelig mit navn der blev sagt og en følelse at glæde strømmede gennem kroppen. Jeg gjorde det!!


– Hvad håber du at din sejr kan fører med sig? Jeg håber at sejren vil give mig en masse nye og spændende oplevelser og udfordringer med i livet.

– Er du begyndt at forberede dig til den internationale konkurrence?  Efter finalen har jeg bedt om konstruktiv kritik for, at jeg til den internationale konkurrence kan give dem alt, hvad jeg har at byde på. Jeg passer godt på mig selv for ,at jeg både fysiks og mentalt er 100% klar til finalen.

– Hvordan har dine venner og familie reageret på din sejr? Mine venner og familie er så stolte af mig og jeg har den største opbakning med i rygsækken.

Jeg glæder mig til de kommende måneder jeg ved det bliver oplevelser for livet.

// Line

Comments


bottom of page