top of page

MISS QUEEN OF SCANDINAVIA 2013 – MØD VINDERNE // LINEA MILLARD – MISS TOURISM INTERNATIONAL DENMARK


20130911-111522.jpg

Linea Millard Nielsen var en af de fire piger, der i august blev kåret som vinder af Queen Of Scandinavia 2013. Til december skal hun til Malaysia og repræsentere Danmark ved den internationale skønhedskonkurrence Miss Tourism International. Jeg har stillet Linea et par spørgsmål, så du kan blive lidt klogere på hvem det er vi sender af sted for at kæmpe for de rød/hvide farver til jul.

– Hvem er du? Jeg hedder Linea, jeg er 20 år. Jeg bor i Århus, hvor jeg til daglig arbejder i Tommy Hilfiger. Jeg har ingen kæreste, men er meget forelsket!

– Hvilke tanker gjorde du dig da du meldte dig til casting på Queen Of Scandinavia? Faktisk var det min mor der foreslog at jeg meldte mig til casting, og jeg synes selvfølgelig at det var en god ide. I starten vidste jeg ikke så meget om konkurrencen, men jo mere jeg læste om det og satte mig ind i det, jo mere spændende lød det og jo mere hug blev jeg på at tage udfordringen op og vinde det.

– Hvordan oplevede du de tre dage I København, som finale strakte sig over? De tre dage i København var virkelig gode! Først og fremmest var jeg jo gået videre fra casting og var pavestolt. Når man står der, som en af de 20 udvalgte piger, får man virkelig også blod på tanden. Det har været virkelig sjovt, spændende og udfordrende at skulle sættes ind i så mange ting, som for mig ellers er meget uvante. Vi har alle 20 været virkelig gode til at støtte hinanden og give både kritik og ros til hinanden som vi kunne arbejde med. De 19 andre piger er ekstremt søde og jeg er glad for at have lært dem at kende!

– Hvilke tanker gik der igennem de hoved lige da du fik besked om at du havde vundet? Jeg ved ikke om jeg overhovedet tænkte noget da mit navn blev råbt op som vinder. Jeg var helt i chok og kiggede bare ned på min mor som råbte “jaaa skat!” Jeg tror først at det er gået rigtigt op for mig efter at jeg er kommet hjem. Det har bare været så fed og syreaslistisk en oplevelse, at det i øjeblikket var svært at forstå.20130911-111531.jpg

– Hvad håber du at din sejr kan fører med sig? Min sejr fører det med sig, at jeg nu tager til Malaysia og repræsentere Danmark, og selvfølgelig vinder det hele! 😉 Det har været et kæmpe selvtillidsboost at vinde, så jeg ved nu, at jeg også kan vinde i Malaysia!

– Er du begyndt at forberede dig til den internationale konkurrence? Jeg sørger for at holde mig i god form og spise sundt og rent.

– Hvad er dine forventninger til den internationale konkurrence? Min forventning til den internationale konkurrence er at få en fed oplevelse ud af det sammen med de andre piger. Lærer noget nyt, og selvfølgelig tage sejren med hjem til Danmark!

– Hvordan har dine venner og familie reageret på din sejr? Min familie er virkelig stolte af mig og det samme er mine venner, de synes det er så sejt, og støtter mig hele vejen igennem det, hvilket er virkelig vigtigt for mig!


20130911-111614.jpg

// Linea

Kommentare


bottom of page