top of page

MIT BEDSTE BEAUTY-TIP TIL DIN SOMMERFERIE!Der er mange gode beauty-tips til, hvordan man kommer godt gennem sommeren, men mit bedste tip til dig, der gerne vil gå både smuk og afslappet igennem sommeferien er eyelash extensions – og lige nu kan få et helt nyt sæt for kun 560 kroner hos MD Beauty, hvis du bruger koden ‘Josephine20’ når du booker. Bookingen skal foretages mellem d. 21/6- 30/6, men selve behandlingen kan godt bookes til et andet tidspunkt.

Men hvorfor er eyelash extensions så fantastiske – særligt her om sommeren? Om sommeren er der ikke noget skønnere end smide en kjole over hovedet og springe direkte ud i solen for at nyde det gode vejr, det salte hav og solens varmende stråler. Derfor er eyelash extensions en genial ide. Med de smukke påsatte vipper slipper du nemlig for at skulle starte dagen foran makeup-spejlet. I stedet kan du hoppe direkte ud af sengen og gå igennem sommeren med de flotteste bambi-vipper.

Uanset om du kan se frem til en sommer på stranden, til festival, i en stor by, i sommerhus eller noget helt femte, så er det virkelig dejligt aldrig at skulle bekymre sig om, hvordan man ser ud. Mine eyelash extensions betyder i hvert fald, at jeg stort set ikke ser min makeup henover sommeren. Vipperne i sig selv er nok.

For nylig har jeg startet et samarbejde med Michelle Dethlefsen, der har MD Beauty. Der findes næsten ikke det kursus hun ikke har taget – eller den konkurrence hun ikke har vundet, og derfor kan du være helt tryg, når du lægger dig på briksen og lader Michelle trylle med dine vipper. Der er rigtig mange kedelige historier med kvinder, der har mistet deres egne vipper efter eyelash extensions, men med mine snart 10 års erfaring som eyelash extensions-afhængig kan jeg love dig for, at dine vipper ikke tager det mindste skade, hvis du bare sørger for, at få dem lavet et sted, hvor de er professionelle.

20 % RABT – FÅ ET HELT NYT SÆT VIPPER FOR KUN 560 KR!

Michelle er hamrende professionel – og tilmed har hun givet mig lov til at dele en rabatkode med jer, så I får 20 % rabat på et nyt sæt. Michelles priser er normalt meget budgetvenlige og med de ekstra 20% rabat betyder det altså, at du kan få et helt nyt sæt eyelash extensions for kun 560 kr! Det er virkelig en god pris!

Det eneste du skal gøre er at besøge hendes hjemmeside www.mdbeauty.dk og booke en tid. Når du booker tiden skal du i kommentarfeltet skrive koden ‘Josephine20’ og så får du automatisk trukket 20% af prisen når du skal betale.

Bookingen skal foretages mellem d. 21/6- 30/6, men selve behandlingen kan godt bookes til et andet tidspunkt.

DU KAN FORETAGE DIN BOOKING LIGE – HER. Hvis du vil se mere til Michelles arbejde, kan du finde MD Beauty på Instagram – her .

Comentarios


bottom of page