top of page

MIT BEDSTE SKØNHEDS-SOMMER-TIP


Jeg elsker at bade, ligge på stranden og i det hele taget nyde solen, varmen og det gode vejr! Til gengæld hader jeg også at bruge tid på at lægge og fjerne makeup, og mascara der løber efter en tur i havet.. Men jeg har fundet løsningen! En løsning jeg afprøvede da jeg var på ferie i vinters, og en løsning som jeg ved, at jeg vil prise mig lykkelig for hver dag hele sommeren!

Med mine flotte, lange eyelash extensions slipper jeg for at tænke på at lægge makeup. Jeg vågner hver morgen og kan trille direkte fra sengen og ud i det gode vejr. Det ligner at jeg har makeup på, men det har jeg ikke. Det ser sådan ud, men jeg bruger hverken tid eller kræfter på at lægge den eller fjerne den. På den måde kan jeg gå hele sommeren igennem uden at skulle bruge tid på at tænke på min makeup. Med lidt farve i kinderne fra solens stråler, er det eneste jeg behøver en god dagcream og så er jeg klar til alt hvad sommerferien har at byde på.


20140527-144527-53127920.jpg

Der går mange historier om, at eyelash extensions kan ødelægge dine egne vipper. Det har jeg heldigvis aldrig prøvet. Jeg tager heller aldrig chancer og prøver det hos nogen uautoriserede bare fordi det er billigere. Men selv på de professionelle klinikker er der forskel på resultatet. Jeg har efterhånden prøvet lidt forskelligt og jeg har endelig fundet det sted, hvor jeg synes, at de laver de flotteste vipper. De sidder flot, holder længe, ødelægger ikke mine egne vipper og så er det faktisk også lidt billigere end andre steder. Derfor vil jeg varmt opfordre til, at man tager en tur forbi Camillas Wellness i Odense inden sommerferien står for døren. Jeg garantere dig for at du vil elske dem!

Du kan se de forskellige behandlinger, priser og booke en tid ved at klikke her.

// Josephine

Comments


bottom of page