top of page

MIT FØRSTE BESØG HOS EN BRYN-SPECIALIST
FØREFTERJeg var noget spændt, da jeg forleden satte mig til rette i stolen hos Kenny Anker. For første gang nogensinde skulle jeg have ordnet mine bryn af en rigtig professionel bryn-specialist, og selvom jeg har hørt så meget godt om Kenny Anker og hans team, så er det altid lidt nervepirrende at gøre sådan noget for første gang – og så lige op til ens bryllup. Bryn betyder jo faktisk mere end man lige forestiller sig for helhedsindtrykket.

Jeg var igennem den store ‘Signature Brow Lift’ behandling, som starter ved, at man tager en snak om brynet, hvad der passer til ens ansigt, og hvad det er for et udtryk, som man godt kan lide. Derefter fik jeg farvet mine bryn – det troede jeg faktisk ikke ville give mening på mig, fordi jeg har meget mørke bryn, men der må også have gemt sig nogle lyse imellem, for farvningen gjorde virkelig underværker og gav mit bryn et meget mere fyldigt udtryk.

Inden behandlingen havde jeg ikke plukket mine øjenbryn i et par uge, fordi jeg gerne ville have så mange bryn som muligt, så specialisten havde mest muligt at arbejde med. Alligevel blev jeg gjort opmærksom på steder, hvor jeg havde plukket lidt for meget, og på den måde lærte jeg faktisk også et par tips om, hvordan jeg bør plukke mine bryn fremover. Derefter fik jeg vokset mine bryn, så kanten blev helt skarp og til sidst blev mit bryn gået nærmere igennem med en pincet.

Jeg var virkelig positiv over resultatet. Jeg synes, at det er blevet SÅ flot! Det giver helt klart et flottere og mere markeret udtryk til mit ansigts – og jeg tror, at det kommer til at gøre en kæmpe forskel på min bryllupsdag, når jeg skal lægge makeup, at mine bryn bare spiller fra start.

Kæmpe anbefaling af Kenny Anker herfra! Det er virkelig en skønhedsbehandling, hvor man kan se en positiv forandring lige med det samme!

(Du kan se før- og efter billederne ovenfor. På billedet ‘efter’ er jeg lidt rød. Der er fordi jeg lige har fået vokset mit bryn. Det gik over inden for den første time :-))

bottom of page