top of page

MIT NYESTE FUND TIL HJEMMET // BEDRE INDEKLIMA & FANTASTISK DUFT
Lige siden vi flyttede til Vietnam for mere end to år siden, har jeg ønsket mig en aroma diffuser. De er vildt populære i Asien, men er også så småt begyndt at vinde frem på det Skandinaviske marked. Nu har jeg endelig fået en ind og stå i mit eget hjem, og jeg er blevet vildt glad for den.

Min lille diffuser fra Aromi virker ved at man hælder vand i, tænder for den og så står den og lader damp sive ud i dit hjem. Ikke på den der usunde måde, som når du har været i bad og ikke får åbnet vinduet, men istedet sådan at indeklimaet forbedres, din hud ikke tørre lige så meget ud, og så har du samtidig muligheden for at tilføje æstetiske olier, så den samtidig får dit hjem til at dufte fantastisk.

Sammen med Aromi diffuseren kan man tilkøbe nogle æstetiske olier fra Urtegaarden. Du kan vælge mellem et af af forskellige dufte bl.a. appelsin, citron, eucalyptus og lavendel, og alt efter hvilken duft du vælger hjælper diffuseren dig samtidig til at slappe af eller blive mere frisk.

Jeg har min diffuser stående på mit kontor, og jeg elsker at starte dagen med at tænde for den lille lampe og lade duften og den gode damp sprede sig i rummet. Det giver mig en følelse af velvære, og som den store fan af lækre dufte jeg er, booster det også mit humør, at nyde min yndlingsduft sprede sig på en diskret og fin måde i rummet.

Du kan læse mere om Aromi og den lækre aroma diffuser på deres hjemmeside lige – her.

De næste 24 timer får du 17% rabat ved at bruge koden ‘josephine17’ når du handler på deres hjemmeside.
bottom of page