top of page

MIT STØRSTE BLOGGER-CRUSH


Jeg kunne seriøst se på hende hele dagen. Jeg har fuldstændig forelsket mig i hende stil, hendes naturlig look, hendes fantastiske billeder – og naturligvis også, det der ser ud til at være hendes paradisiske liv. Sådan har jeg ellers aldrig haft det før. Selvom jeg selv blogger ivrigt, har jeg aldrig været den store læser af andres blogs. Det ændrede sig så brat da jeg opdagede Matilda Djerf.

Hun har virkelig mange følgere, så I kender hende sikker allerede? For mig er hun ny og hamrende inspirerende. Hun bruger det meste af sin tid i udlandet (oprindeligt er hun fra Sverige) og måske drømmer jeg i det skjulte lidt om, at få en lige så fantastisk tid væk hjemmefra, som det ligner at Matilda har. Mit Vietnam eventyr er først lige begyndt, men jeg glæder mig helt vildt til at være faldet ordenligt på plads. Det kommer nok, når vi flytter ind i vores nye lejlighed i Ho Chi Minh City den 17 marts. 😉

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comentários


bottom of page