top of page

MODE JEG IKKE FORSTÅR #2
I denne omgang “mode jeg ikke forstår” er der risiko for, at jeg kan blive uvenner med en hel del andre bloggere. Mode-fenomenet som jeg ikke forstår, er nemlig ret populært i bloggerland, men hvorfor begriber jeg simpelthen ikke.

Der findes så mange fede ting, der kan pifte dit outfit op så hvorfor vælger flere og flere (ret tjekkede) kvinder, den her helt vildt kiksede løsning? Solbrillerne her, som bådes fås i en dyr designer version og en billigere model, gør intet godt for nogen. Den får selv det kønneste ansigt til at se deformt ud.

Jeg er ellers normalt tilhænger af anderledes, farverige solbriller i alle former, men de her fungere bare ikke – for nogen. Er jeg den eneste, der ikke forstår den her solbrille-trend? Måske er det bare mig, der ikke har fattet genialiteten?

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

コメント


bottom of page