top of page

NÅR JOKES OG DRØMMERI BLIVER TIL VIRKELIGHED

For seks måneder siden sagde jeg for sjov til Andreas, at når Preferred Bloggers var oppe og køre, så skulle jeg på business trips til Ho Chi Minh City, og så skulle jeg bare ligge ved poolen på Park Hyatt Saigon Hotel, med min computer på skødet og arbejde. Det var naturligvis ren drømmeri, men denne gang er drømmeriet sku´ gået i opfyldelse – og meget før. end jeg nogensinde havde turde håbe på.

I morgen skal jeg være ude af vores lejlighed, men da Vietnam International Fashion Week er over byen lige nu, så passede det rigtig dårligt at rejse tilbage til Danmark nu. Derfor bliver jeg i byen til på onsdag, og henover weekenden skal jeg altså bo på det her fuldstændigt latterligt lækre hotel. JEG GLÆDER MIG!

Jeg glæder mig til at tage jer med ind i de ekslusive omgivelser og dele mit ophold med jer. Hvis du selv kommer til Ho Chi Minh City, kan jeg allerede nu anbefale dig, at bo på hotellet for det har byens absolut bedste beliggenhed lige midt i centrum. Dreams do come true 😉 Stay tunes for meget mere luksus!

Comments


bottom of page