top of page

NÅR KROPPEN IKKE VIL FINDE SIG TIL RETTE
Jeg synes, at det er lidt skræmmende, sådan som min krop bliver ved med at reagere på mit nye liv i Vietnam. Om det er varmen, den øgede mængde solcreme, anderledes bakterier eller noget helt andet ved jeg ikke. Jeg ved bare, at jeg nu har opholdt mig fire måneder i Vietnam, og at min krop stadig ikke har fundet sig til rette. (det har mit sind til gengæld – og jeg er ELSKER at være her.)

Værst ser det ud på min hud. I Danmark havde jeg sjældent en bums, men her har jeg konstant flere små knopper – og de er næsten umulige at komme af med. De sidder primært i tindingerne, og det giver mig en indikation på, at det nok er de anderledes bakterier, som vi får gennem maden her ude, der forsager problemet. Det er bare ret svært at gøre noget ved. Jeg skal jo spise? (Vil du vide mere om hvad dine bumsers placering betyder, så læs mit indlæg her.)

Her ude har jeg også nogle dage, hvor jeg føler mig træt, selvom jeg har fået ni timers søvn, og igen er det svært helt at finde årsagen til, hvorfor jeg har det sådan.

Er der andre, der har prøvet at bo i udlandet i længere tid, som har nogle gode tips til at få kroppen i balance? Måske er der endda nogen, der ved cirka hvor lang tid det tager, før kroppen selv falder på plads i de nye omgivelser?

Indtil nu har jeg prøvet med nogle mælkesyrebakterie tabletter, og det har hjulpet meget men ikke løst problemet. De sidste par dage med saltvand har også været godt for min hud, men har du andre tips eller tricks er de altså meget velkommen 🙂

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comentarios


bottom of page