top of page

NÅR MAN BARE GERNE VIL PÅ DOBBELTDATE


dobbeltdate

.. ingen.. som i INGEN af mine veninder, som jeg ses mest med, har kæreste. Det betyder selvfølgelig ikke noget i forhold til mit venskab med pigerne, men det betyder, at der er skruet gevaldigt ned for de aftner, hvor jeg kan nyde både venindernes og Andreas selskab på samme tid. Noget som jeg ellers er ret vild med. 😉

Generelt er mine veninder ret glade for Andreas og omvendt. Det betyder virkelig meget for mig, at de kan med hinanden på kryds og tværs. Ikke fordi det er afgørende for noget som helst, men fordi jeg bliver enormt glad, når jeg kan nyde alle dem, som jeg aller bedst kan lide i samme selskab.

Indtil en af damerne finder the one and only, må jeg nok nøjes med at nyde dem alle sammen mere eller mindre hver for sig, på nær selvfølgelig når vi alle er samlet i større selskaber.. men en kæk lille opfordring til mine piger, kunne godt lyde på at de snart må finde sig en mand. Nogen der kender en sød en af slagsen, der elsker at dobbeltdate og som jeg kan hooke dem op med? 😉 😉

// Josephine

Commentaires


bottom of page