top of page

NÅR MAN BROKKER SIG læser alle med


Forleden delte jeg et indlæg, hvor jeg slap mine frustrationer og irritation over rygere til Distorition ud. Det er meget sjældent at jeg brokker mig her på bloggen, jeg prøver altid at være positiv og inspirerende i stedet for, men den her gang måtte det ud.. og hvad sker der så? Indlægget bliver det mest læse hele måneden. Typisk.

‘Typisk’ fordi det da er lidt irriterende, at når man bruger tid på at lave noget indhold, man selv synes er bedre, så ikke får lige så meget interesse, men også typisk fordi det ér typisk danskere at sluge konfrontationer og diskussioner i sig. Præcis ligesom folk vil læse de ‘dårlige’ nyheder om krig og ødelæggelse, i stedet for solskinshistorierne. (Og sådan er det, det kan man se på seer- og læsertal) Måske

Jeg har nu ikke tænkt mig, at brokke mig ekstra på bloggen, men måske jeg bare skal se på det som om I gerne vil have lidt flere indlæg med holdning?

Anyway havde jeg lige brug for, at skrive om min forundring. 😉 God dag!

// Josephine

Σχόλια


bottom of page