top of page

NÅR MAN IKKE VED HVAD FREMTIDEN SKAL BRINGE

Lige nu står jeg en situation, som jeg aldrig har prøvet før og det føles faktisk ret angstprovokerende. Hele mit liv har jeg altid vidst hvad ‘next step’ skulle være, og sådan er det bare ikke længere. Da jeg gik ud af folkeskolen vidste jeg, at jeg skulle på handelsgymnasiet og da jeg var færdig der arbejdede jeg målrettet i to år på at blive optaget på journalistuddannelsen. I de første år på universitet, var jeg helt sikker på, hvad jeg skulle bruge uddannelsen til når jeg færdig, men nu kun en måned før, at jeg står med mit endelige bevis i hånden, er jeg slet ikke sikker på noget som helst, og det føles virkelig underligt.

Udover at jeg snart er færdig med min uddannelse har jeg i år også sagt farvel til Queen Of Scandinavia, som har fyldt enormt meget i mit liv de sidste otte år. At begge ting nu er slut og forbi, giver selvfølgelig en masse ny tid, som jeg skal finde ud af hvordan jeg har lyst til bruge.

Jeg er heldigvis fortsat helt sikker på, at det er den rigtige uddanelse jeg har taget, og jeg er meget glad for, at jeg snart er færdig, men hvad præcis jeg skal bruge den til, er stadig et stort spørgsmåltegn for mig, og det er underligt ikke at kende planen for det næste år – eller for de næste fem eller 10 faktisk..

Heldigvis har jeg taget en bred uddannelse, der kan bruges på rigtig mange måder. Jeg har både en stor interesse indenfor PR, marketing og event, men også inden for graver-journalistik og jobbet som journalistisk rapporter. Meget blandet, men jeg er trods alt glad for, at jeg har flere ting jeg brænder for. Det må være ulideligt slet ikke at vide, hvad man synes er sjovt.

JUST FINE og Preferred Models har jeg stadig, men det har altid været projekter i en større portfolio af projekter, og derfor har jeg også mange tanker om i hvilken retning de to ting skal tages, nu hvor hele mit arbejdsbillede og tidsskema snart bliver lavet om. Den eneste ting jeg er helt sikker på, er at jeg vil fortsætte med at blogge.

Uh. Mange rodet tanker sådan en tirsdag morgen 😉 Jeg tænkte bare, at jeg nok ikke er den eneste der har oplevet, at står i en situation hvor man skal til at overveje hvad de næste par år af ens liv skal bruges på, og jeg er nok heller ikke den eneste, der har haft udfordringer ved at finde den helt rigtige retning. Anyway, så håber jeg at det måske letter lidt på dit hjerte, at læse du ikke er den eneste der har det sådan. 😉

// Josephine

Ps. på billedet har jeg grå læderbukser på fra Gustav, find nogen der minder om her. En hvid skjorte fra Second Female, grå sweater fra Vero Moda, sko fra Bianco, find magen til her og pæls købt i Frankrig, find en magen til her.

Følg min blog på

Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page